Mesto_Za_Reklama

Меѓународен научен собир на тема „Процеси на културна интерференција” односно Балканот помеѓу Истокот и З

Меѓународен научен собир се одржа во Неготино

Во вторник на 12-ти септември љубителите на фолклорот и убавата македонска народна песна на градскиот плоштад во Него

Ансамблот „Танец“ со настап на градскиот плоштад во Неготино

Синоќа на градскиот плоштад во Неготино заврши 10-тото издание на традиционалниот турнир во улична кошарка “Str

Екипата на „Зарков” победник на Street Ball 2017

Општина Неготино оваа година по 10-ти јубилеен пат на градскиот плоштад ќе го организира традиционалниот турнир во ул

Од понеделник до среда во Неготино ноќен турнир во кошарка

Од Македонската православна црква Свети Атанасиј од Неготино ги информираат сите благочестиви христијани од општина Н

Митрополитот Повардарски г.Агатангел по повод Преображение Христово во манастирот Св.Ѓорѓи