> Неготино Инфо
Mesto_Za_Reklama
Во првите 6 месеци од годинава на подрачјето на неготинска општина се случиле 47 сообраќајни незгоди

Дата: 24.08.2015 • Автор: Администратор • Категорија: Соопштенија •

Во првите 6 месеци од годинава на подрачјето на неготинска општина се случиле 47 сообраќајни незгоди