> Неготино Инфо
Mesto_Za_Reklama
Во Неготино презентирани мерки за прилагодување на лозарството кон климатските промени

Дата: 24.08.2015 • Автор: Администратор • Категорија: Соопштенија •

Во Неготино презентирани мерки за прилагодување на лозарството кон климатските промени