> Неготино Инфо
Mesto_Za_Reklama
Завршија археолошките истражувања на локалитетот Градиште кој има потенцијал да стане археолошки бисер на Македонија

Дата: 24.08.2015 • Автор: Администратор • Категорија: Соопштенија •

Завршија археолошките истражувања на локалитетот Градиште кој има потенцијал да стане археолошки бисер на Македонија