> Неготино Инфо
Mesto_Za_Reklama
Општина Неготино обезбеди 45.000.000 денари за реализација на 3 проекти во руралните средини

Дата: 24.08.2015 • Автор: Администратор • Категорија: Соопштенија •

Општина Неготино обезбеди 45.000.000 денари за реализација на 3 проекти во руралните средини