> Неготино Инфо
Mesto_Za_Reklama
Во посета на ООУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Неготино беа партнер училиштата од Црна Гора и Словенија
Дата: 27.05.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
Во посета на ООУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Неготино беа партнер училиштата од Црна Гора и Словенија

Во рамки на наградениот проект на Академијата на централни-европски училишта насловен „ Солидарност “ изминатиот период во посета на оп...

Учениците од основното училиште “Гоце Делчев” со награда од натпреварот за франкофонски театар во Битола
Дата: 27.04.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
Учениците од основното училиште “Гоце Делчев” со награда од натпреварот за франкофонски театар во Битола

Учениците од Vв одделение, француска паралелка, од основното училиште “Гоце Делчев” под менторство на наставникот по францус...

Во ООУ„Гоце Делчев“ се одржа „Отворен нагледен час“
Дата: 20.04.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
Во ООУ„Гоце Делчев“ се одржа „Отворен нагледен час“

Под менторство на наставничката Велика Вељанова во просториите на ООУ„Гоце Делчев“ се одржа „Отворен нагледен час“ на тема ...

СОУ „Св. Кирил и Методиј“ домаќин на регионален натпревар по електротехника
Дата: 05.04.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
СОУ „Св. Кирил и Методиј“ домаќин на регионален натпревар по електротехника

Викендов во просториите на Средното општинско училиште „Св. Кирил и Методиј“ во Неготино се одржа регионален натпревар од електротехнич...

Бројни награди за учениците од ООУ„Гоце Делчев“ од Неготино
Дата: 31.03.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
Бројни награди за учениците од ООУ„Гоце Делчев“ од Неготино

Бројни успеси и награди за учениците од ООУ „ Гоце Дечев “ Неготино на општинските, регионалните и државните натпревари. Имено, на општ...

Награди и признанија за учениците од ОМУ„Владимир Арсовски“-Неготино
Дата: 29.03.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
Награди и признанија за учениците од ОМУ„Владимир Арсовски“-Неготино

  Ученици од ООМУ „Владимир Арсовски“ земаа учество на меѓународниот натпревар по камерна музика и флејта - „Полихимниа...

Активности на етвининг проекти
Дата: 25.03.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
Активности на етвининг проекти

Учениците од информатичката секција кои работат на етвининг проектот „Со видеа преку границите“ беа во Музејот на Град Неготино со цел ...

„Хуманоста не прави доблесни луѓе“
Дата: 07.03.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
„Хуманоста не прави доблесни луѓе“

На распишаниот литературен конкурс по македонски јазик, по повод патрониот празник на училиштето „Страшо Пинџур“ од Неготино  учен...

Во неготинската градинка „Фемо Кулаков“ реализиран проектот „Од дете за дете“
Дата: 20.11.2015 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
Во неготинската градинка „Фемо Кулаков“ реализиран проектот „Од дете за дете“

Со цел за развивање на хуманоста и солидарноста кај децата, да научат да помагаат, да ги почитуваат потребите на другите уште од мали нозе и кај ни...

Во ООУ „Гоце Делчев“ одбележана Детската недела
Дата: 12.10.2015 • Автор: Администратор • Категорија: Образование
Во ООУ „Гоце Делчев“ одбележана Детската недела

ООУ„Гоце Делчев“ Неготино со низа активности и свечена програма го одбележа свечениот чин на одбележување на Детската недела под мотото...

Страница: 1 2 3 4 5  ...