> Неготино Инфо
Mesto_Za_Reklama
Од идната година примена на софтвер за откуп на земјоделски производи
Дата: 19.07.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
Од идната година примена на софтвер за откуп на земјоделски производи

Од идната година треба да почне примена на софтверот за откуп на земјоделски производи, решението е готово и дадено им е на увид на сите инволвиран...

ЕВН Македонија повикува на внимателност при земјоделските активности под далноводите
Дата: 18.07.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
ЕВН Македонија повикува на внимателност при земјоделските активности под далноводите

ЕВН Македонија ги повикува земјоделците на внимателно ракување со земјоделската механизација и опрема во близина на далноводите од дистрибутивната ...

За добро здравје пијте чаша црвено вино секој ден
Дата: 30.05.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
За добро здравје пијте чаша црвено вино секој ден

Нутриционистите, докторите и сите останати кои препорачуваат здрав начин на исхрана многу често во своите совети за исхрана ги вклучуваат продуктит...

Земјоделците преку СМС ќе добиваат информации за временските услови
Дата: 27.05.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
Земјоделците преку СМС ќе добиваат информации за временските услови

Шест агрометеоролошки станици во шест плански региони  ќе бидат поставени до крајот на годинава, соопшти денеска министерот за земјоделство, ш...

Завршува рокот за закуп на земјоделско земјиште
Дата: 20.05.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
Завршува рокот за закуп на земјоделско земјиште

Постапката за доставување понуди за добивање земјоделско земјиште во закуп  согласно со јавниот повик во април оваа година, кој се однесува на...

Грантови за земјоделци за примена на агроеколошки мерки
Дата: 19.05.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
Грантови за земјоделци за примена на агроеколошки мерки

Грантови за набавка на земјоделска опрема и материјали до 300.000 денари ќе бидат доделени на земјоделци кои ќе поминат успешни обуки за примена на...

На 15 мај завршува рокот за барање субвенции за млеко и несилки
Дата: 10.05.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
На 15 мај завршува рокот за барање субвенции за млеко и несилки

На 15 мај 2016 година завршува рокот за поднесување барања за директни плаќања за произведено и предадено овчо, козјо и кравјо млеко од октомври до...

Почна аплицирањето за земјоделски субвенции - постапката по електронски пат
Дата: 25.04.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
Почна аплицирањето за земјоделски субвенции - постапката по електронски пат

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој соопшти дека во тек е пријавувањето за добивање субвенции во земјоделството....

До 30 јуни поднесување барања за финансиска поддршка на земјоделски стопанства
Дата: 20.04.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
До 30 јуни поднесување барања за финансиска поддршка на земјоделски стопанства

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува сите земјоделски стопанства дека поднесувањето на барањата за ф...

За развој на малите земјоделски стопанства-поголеми субвенции
Дата: 24.03.2016 • Автор: Администратор • Категорија: Земјоделие
За развој на малите земјоделски стопанства-поголеми субвенции

За таа цел, земјоделските стопанства ќе се класифицираат во три категории и за секое преминување во повисока категорија, финансирањето ќе биде пого...

Страница: 1 2 3